Ποιος ο ρόλος συγκεκριμένου συνδικαλιστή;

Το ρητό λέει για τον αγνώμονα:

Πήρε την καρδάρα με το γάλα και την έχυσε…

Κάτι τέτοιο ισχύει με συγκεκριμένο υπαξιωματικό συνδικαλιστή που έχει γνωστή αποτυχημένη πορεία στον χώρο της εκπροσώπησης των στρατιωτικών.

Από όπου και να πέρασε έχει αφήσει πίσω του συντρίμμια…

Παρόλο που πέρασε ένα φεγγάρι δίπλα σε εκπροσώπους της μιας Ομοσπονδίας, μόλις τον κατάλαβαν ότι είναι δίδυμος αδερφός με τον γνωστό παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, του έδειξαν την πόρτα της εξόδου και αμέσως ” έτρεξε ” να τρυπώσει στην αγκαλιά της άλλης Ομοσπονδίας.

Με όσα ακούγονται στις πρωτοβάθμιες Ενώσεις, αποδεικνύεται ότι ο ρόλος του είναι σκοτεινός.

Διαρκείς τηλεφωνικές συνομιλίες του φιλόδοξου συνδικαλιστή που καλεί στελέχη πρωτοβάθμιων Ενώσεων σε παραιτήσεις από τα καθήκοντα των Τομεαρχών της Ομοσπονδίας. Άλλες διαρκείς οχλήσεις σε τηλέφωνα άλλων στρατιωτικών που τους ” πουλάει εκδούλευση” ότι θα τους μεταθέσει, εκεί που τοποθετήθηκε πρόσφατα ” φίλος ” του, σε θέση κλειδί στο Υπουργείο Άμυνας.

Ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής αφού έχει καταλάβει ότι τον έχουν πάρει, όλοι χαμπάρι πλέον, διατυμπανίζει παντού, ότι θα κάνει ηρωική έξοδο και θα πάει να τρυπώσει στον κολλητό του φίλο με σκοπό να τον … εξαφανίσει. Η ηρωική του έξοδος έχει προγραμματιστεί να συνδυαστεί και με δημοσίευμα – φωτιά από γνωστό site.

Ελπίζουμε όλα αυτά η Πολιτική Ηγεσία και ο ” φίλος ” του συνδικαλιστή να τα γνωρίζουν και να αποφύγουν τις κακοτοπιές.