Άλλη μια επιτυχημένη ημερίδα της ΠΟΜΕΝΣ με σταθμό την Θεσσαλονίκη

Όπως επιβεβαιώνεται και από τις φωτογραφίες που απέστειλαν φίλοι του stratiotikos, η ημερίδα που διοργάνωσε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Μετά την πρόσφατη επιτυχημένη ημερίδα της Λέσβου, όπου παρευρέθηκε αντιπροσωπεία της ΠΟΜΕΝΣ, σειρά πήρε η Ένωση Θεσσαλονίκης, γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

Ενδεικτικές οι εικόνες που αποδεικνύουν το ενδιαφέρον του στρατιωτικού που υπηρετεί στον νομό Θεσσαλονίκης για ενημέρωση, όπου παρευρισκόμενοι

” αναγκάστηκαν ” να παρακολουθήσουν την ημερίδα καθήμενοι στα σκαλοπάτια της κατάμεστης αίθουσας(!!!)

Από όσα πληροφορούμαστε, στα πολύ θετικά της ημερίδας, ήταν ότι ο συντονιστής του πάνελ και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Θεσσαλονίκης Θανάσης Σαρρής, ζήτησε να δοθεί ο περισσότερος χρόνος για τα ερωτήματα των συμμετεχόντων.

Καταρτισμένοι και ουσιαστικοί με απλά κατανοητά λόγια, τοποθετήθηκαν: ο οικοδεσπότης της ημερίδας πρόεδρος της Ένωσης και Γραμματέας θεμάτων ΕΠΟΠ Σπύρος Κυριακόπουλος, ο ακούραστος ευγενικός πρόεδρος της ΠΟΜΕΝΣ Δημήτρης Ρώτας, ο Τομεάρχης ΕΜΘ Γιάννης Σπαραγγης που διαρκώς με την αμεσότητα του κερδίζει τις εντυπώσεις δίνοντας σαφείς απαντήσεις στους συναδέλφους του εθελοντές, ο Αντιπρόεδρος θεμάτων Μέριμνας Νίκος Παναγιωτίδης και ο απόλυτος γνωστης των οικονομικών θεμάτων Ηλίας Νατσιούλας. Ο ….άλλος Ηλίας, ο Γραμματέας Οργανωτικού δεν καταφερε να παραστεί, αλλά φρόντισε μέσω του Αντιπροέδρου Δημοσίων Σχέσεων Νίκο Ασφη να ακουστεί η εργασία του, για το θέμα που του είχε ανατεθεί να αναλύσει – του συνδικαλισμού στις ΕΔ.