Έκτακτο: Τί συμβαίνει με την μετάθεση συνδικαλιστή;

Όπως πληροφορούμαστε μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στους χώρους του Πενταγώνου, τις τελευταίες δύο ημέρες, απο συνδικαλιστή στρατιωτικό, που δεν θέλει να μετατεθεί από το Πεντάγωνο, σε άλλη μονάδα της Αττικής!!!!!!!!

Ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής, από ανεπιβεβαίωτες πηγές, δεν καλύπτεται από το αμετάθετο του νόμου, αφού δεν είναι μέλος σε κανένα όργανο διοίκησης της Ομοσπονδίας, εν αντιθέσει με άλλον συνδικαλιστή που έγκαιρα και σωστά κόπηκε η μετάθεση του, αφού είναι εκλεγμένο μέλος της Εξελεγκτικης Επιτροπής ( όργανο διοίκησης ) της Ομοσπονδίας όπου ανήκει.

Παρακάτω θα θυμηθούμε τι είχε δημοσιεύσει κάποτε το έγκριτο militaire.gr, επί Υπουργίας Καμμένου, για μια ανάλογη περίπτωση.

Ήταν όταν συγκεκριμένο μέλος Ομοσπονδίας μετατέθηκε στην Πάρνηθα, όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα παρακάτω.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του stratiotikos, ο τότε συνδικαλιστής δεν διαμαρτυρήθηκε πουθενά για τη μετάθεση του. Τα sites περιέργως δεν ασχολήθηκαν – δεν άκουγαν τί είχε συμβεί, παρόλο που δεν προβλεπόταν ο βαθμός και η ειδικότητα του για να μετατεθεί στην Πάρνηθα και δεν κατέφυγε στο νοσοκομείο, ως τραυματισμένος, για να κερδίσει χρόνο μήπως βρεθεί λύση να ακυρωθεί η μετάθεση του, όπως κάποιοι άλλοι συνηθίζουν…

Αξίζει να παραφράσουμε το τότε έξυπνο δημοσίευμα του militaire.gr, με το σήμερα, αντικαθιστώντας την λέξη Πάρνηθα, με ….. άλλη μονάδα της Αττικής εκτός Πενταγώνου!!!

Το θέμα του αμετάθετου των συνδικαλιστών και των πολλών Ομοσπονδιών, πρέπει άμεσα να απασχολήσει την Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία…..

Διαβάστε Εδώ