Στρατιωτικοί ειρωνεύονται τον Πρωθυπουργό στο διαδίκτυο;

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν κάποιες αναρτήσεις, όπως αυτές των τελευταίων ημερών, που φέρονται να γίνονται από μέλη του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Λάρισας, που πρόσφατα αποχώρησαν από την ΠΟΜΕΝΣ δημιουργώντας ερωτήματα.

Ούτε λίγο – ούτε πολύ, ο πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Λάρισας, μέσω λογαριασμού Facebook που φέρεται να του ανήκει, υιοθετεί, κοινοποιώντας, δημοσίευμα της Εφημερίδας Συντακτών που θίγει ευθέως τον Υφυπουργό Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή,

δημιουργώντας αίσθηση ασέβειας στρατιωτικού στο πρόσωπο και στον θεσμό του Υφυπουργού Άμυνας!

Και φτάνουμε στο αποκορύφωμα των περίεργων δημοσιεύσεων κάποιων στρατιωτικών: Άλλο μέλος του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Λάρισας, μέσω λογαριασμού Facebook που φέρεται να του ανήκει, είτε υιοθετεί, είτε δημιουργεί ο ίδιος, ένα ” ειρωνικό ερώτημα”, κοινοποιώντας το στον προσωπικό του λογαριασμό, με απρεπή χαρακτηρισμό για τον Πρωθυπουργό της Χώρας!

Ο χαρακτηρισμός ” Ντουβαρ ” για τον Πρωθυπουργό της Χώρας, επικροτήθηκε με like, όπως φαίνεται και από ένα τρίτο μέλος του ΔΣ της Ένωσης Λάρισας, αποδεικνύοντας ότι οι συγκεκριμένοι στρατιωτικοί στη Λάρισα, έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους, αν επαναλαμβάνουμε, οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί Facebook τους ανήκουν.

Στην περίπτωση που οι λογαριασμοί αυτοί τους ανήκουν, προκύπτει το ερώτημα από πότε εν ενεργεία στρατιωτικοί, τοποθετούνται δημοσίως με απρέπεια για τον Πρωθυπουργό και Υφυπουργό Άμυνας της χώρας;

Ο Υπουργός, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και η νέα Στρατιωτική Ηγεσία τί θα πράξουν;

ΥΓ Εννοείται ότι ο stratiotikos δεν θέλει να πιστέψει ότι οι τρεις αυτοί λογαριασμοί fb ανήκουν στα τρία μέλη (στρατιωτικούς) του ΔΣ Ένωσης Λάρισας. Επίσης, ο stratiotikos, σε αντίθεση με άλλα sites, δεν φιμώνει καμία φωνή και θα φιλοξενήσει, όποτε δοθούν, τις απαντήσεις του προέδρου και των μελών του ΔΣ Λάρισας για το συγκεκριμένο θέμα.