Για ποιούς τα υπονοούμενα του προέδρου της Ένωσης Στρατιωτικών Λάρισας;

Με απορία αναγνώστηκε η πρόσφατη ανάρτηση του προέδρου της Ένωσης Στρατιωτικών Λάρισας, από όσους πρόλαβαν να την διαβάσουν, αφού μια ώρα μετά τη δημοσίευση της, “κατέβηκε” ξαφνικά.

Ούτε λίγο ούτε πολύ αφήνει σαφή υπονοούμενα και υπαινιγμούς ότι μια μικρή ομάδα στρατιωτικών κοροϊδεύουν, εξυπηρετούν δικά τους συμφέροντα, και δεν υπηρετούν σε μονάδες των ΕΔ, γεγονότα που αν ισχύουν, είναι άξια άμεσης Πολιτικής, Στρατιωτικής και Εισαγγελικής παρέμβασης.

Με ενδιαφέρον αναμένουμε από τον πρόεδρο της Ένωσης Λάρισας να μιλήσει με ονόματα καθώς και να αναφερθεί στις εξελίξεις που προαναγγέλλει.

Διαβάζοντας τις τελευταίες τρεις λέξεις της ανάρτησης του ( … όλα στο φως) ως stratiotikos θα προτείναμε στον πρόεδρο της Ένωσης Λάρισας, να δείξει πρώτος τον δρόμο του φωτός και να μιλήσει δημόσια για τις δικές του μεταθέσεις, ζητώντας, αμέσως μετά, από όλους όσους υπονοεί να μιλήσουν και αυτοί για τις δικές τους μεταθέσεις.

Γιατί όπως φημολογείται, υπάρχουν κάποιοι συνδικαλιστές στρατιωτικοί που δεν έχουν αλλάξει στρατόπεδο στα 25-30 χρόνια υπηρεσίας τους, παρά μόνο για δύο χρόνια….ή και ποτέ!!!!!!!

Όταν την ίδια ώρα, δεκάδες χιλιάδες στρατιωτικοί κάνουν “τάμα” να μείνουν σε μονάδα επιθυμίας τούς παραπάνω από δύο χρόνια.